top of page

ESB Premier Elite 2022

Espoossa pelataan nyt viikonloppuna (23.-24.4.) suuri keväinen sulkapalloturnaus ESB Premier Elite 2022. Pelipaikkana toimii Foreverclub ja sen 13 huipputasoista kenttää. Avoimet Valio-, A-, B- ja C-luokat ovat keränneet yhteensä 260 pelaajaa kilpailemaan palkinnoista ja kunniasta! Lisäksi turnauksen ohessa sunnuntaina pelattavassa harrastejunioreiden kisassa on yli 50 osallistujaa, joten sulkishulinaa riittää!


Pelejä pelataan Premier Elitessä lauantaina klo 9:00 alkaen iltaan asti niin, että klo 19:30 alkaa viimeiset pelit. Sunnuntaina jatketaan välierillä taas klo 9:00 ja finaalikierrokset klo 12:00 alkaen.


Kisassa on mukana lähes kaikki Suomen parhaista. Hallitseva Suomen mestari Joakim Oldorff on ykkössijoitettuna miesten kaksinpelissä. Kaaviosta löytyy myös vuoden 2020 Suomen mestari, Valtteri Nieminen. Naisten kaksinpelissä hienot 16 osallistujaa, ja mukana siinä on myös Helis Pajuste Virosta. Nella Siilasmaa on ykkössijoitettu. Nelinpeleissä on todella mielenkiintoiset kaaviot. Kansainvälistä väriä sinne tuo Tsekin Alžběta Bášová -- todella kova nimi tämän tason kisaan!


Premier Eliten tarkka otteluohjelma löytyy osoitteesta: https://bit.ly/esbpremier2022


Hallilta löytyy FZ FORZA -tuotteiden myyntipiste BADStore, jossa voit kokeilla uutuuksia ja tehdä hyviä löytöjä. Hallille on vapaa pääsy.Ja koska nyt on wappu alkanut, on paikalta saatavissa myös Julkku - hintaan 10 €, käteinen/MobilePay! Tämän kanssa on sitten hyvä mennä vappubrunssille Ravintola Fat Lizardiin!


Comments


bottom of page