top of page
Untitled-1.png

huippu-tason
valmennus

Toimintaa

yli 40 vuoden kokemuksella

ESB on vuonna 1978 perustettu sulkapalloseura, joka reilulla 650 jäsenellään kuuluu Suomen suurimpiin. Seura toimii pääasiassa Matinkylän Foreverissa, jossa seura tarjoaa laadukkaita ohjattuja sulkapalloharjoituksia kaikille tasosta tai iästä riippumatta. Seurassa toimii kaksi päätoimista valmentajaa, jotka pitävät huolen toiminnan laadusta ja seuran arvoista. Tavoitteenamme on luoda jokaiselle tervetullut olo ja miellyttävä harrastus, jonka parissa voi nauttia koko elämän.

 

Päätarjoamamme on valmennus ryhmissä. Harjoitusryhmämme pelaavat viikoittain, ja niihin ilmoittaudutaan puoleksi vuodeksi kerrallaan. Monet pelaajat käyvät useammassa kuin yhdessä ryhmässä. Kaikki ryhmämme ja valmentajamme toimivat niin suomen kuin englannin kielellä. 

 

Autamme mielellämme uutta harrastajaa tai paikkakunnalle muuttanutta löytämään itselleen sopivan tasoisen peliryhmän ja pelikavereita.

 

Järjestämme kuukausittain tapahtuman, jossa vähän pelaillaan ja ollaan yhdessä. Järjestämme myös mieluusti kilpapelaajille hienoja kisatapahtumia, kuten kansainvälinen Finnish Youth / Finnish Junior ja ESB Premier Elite.

 

Välillä irtaudumme sulkapallosta ja menemme yhdessä tekemään jotain ihan muuta.

bottom of page