top of page

Ryhmät

ESB järjestää sulkapalloharjoituksia kaiken ikäisille ja tasoisille pelaajille. Harjoitusryhmiin ilmoittaudutaan aina yhdeksi kaudeksi kerrallaan: syys- tai kevätkaudeksi. Ryhmien hinnat ovat kausikohtaisia. Alta löydät harjoitusryhmämme kuvauksineen.

 

Vanhat jäsenet voivat ilmoittautua suoraan MyClub-järjestelmässämme: 
https://esb.myclub.fi/flow/events/public

 

Ilmoittautuessasi harjoitusryhmään liityt samalla ESB:n jäseneksi, josta tulee erillinen jäsenlasku.

Lue jäsenyydestä lisää täältä sivulta: Seurajäsenyys | ESB
 

ESB:n MINI- JA PERHESULKKISRYHMÄT
Perhesulkis. Perheen pienimpien oma sulkishetki. 3-5-vuotiaat tutustuvat yhdessä vanhempien kanssa sulkapalloon sekä saavat samalla mukavan yhteisen touhutuokion. Ohjaajat opastavat sekä lapsia että vanhempia sulkapallon saloihin.
Minisulkis. 5-7-vuotiaille suunniteltu sulkapalloryhmä, jossa opetellaan perusasiat ja tutustutaan sulkapalloon. Harjoitukset sisältävät paljon leikkejä ja takaamme, että menoa ja meininkiä ei puutu.
JUNIORIT | ALOITTELIJAT
Uudet ja jonkin aikaa pelanneet. Sisältää tekniikka- ja peliomaisia harjoitteita ja peliä.
9-13-vuotiaille sulkapallosta kiinnostuneille lapsille. Ryhmät sopivat hyvin vasta-alkajille tai vähän sulkapalloa pelanneille. Sopii hyvin kerran tai pari kertaa viikossa harrastaville.  Ryhmissä opetellaan sulkapallon perusteet sekä nautitaan liikunnan riemusta. Pelaajilla ei ole kilpailullisia tavoitteita, mutta he voivat halutessaan osallistua seuran erilaisiin tapahtumiin.
JUNIORIT | JATKORYHMÄT
Jatkoryhmä kokeneemmille junioripelaajille. Sisältää tekniikkaa ja peliä.
Sulkapalloa jo jonkin aikaa harrastaneille 9-13-vuotiaille lapsille. Ryhmät sopivat pari kertaa viikossa sulkapalloa harjoitteleville. Ryhmät tarjoavat monipuolista liikuntaa ja sulkapallotaitoja kehittäviä harjoitteita. Pelaajille ei ole kilpailullisia tavoitteita, mutta he voivat halutessaan osallistua erilaisiin seuran tapahtumiin.
NUORET | HARRASTE- JA JATKORYHMÄT
14-18-vuotiaille sulkapallosta kiinnostuneille nuorille suunnatut ryhmät. Sopivia ryhmiä löytyy vasta-alkajille sekä jo jonkin aikaa sulkapalloa harrastaneille. Tavoite on tarjota nuorille mukava paikka harrastaa sekä liikkua. Ryhmän pelaajille ei ole kilpailullisia tavoitteita, mutta halutessaan pelaajat voivat osallistua erilaisiin kilpailuihin sekä moniin erilaisiin seuran tapahtumiin.
AIKUISET | HARRASTERYHMÄT
Liikunnasta sekä sulkapallon pelaamisesta kiinnostuneille aikuisille suunnatut ryhmät. Tarjoamme mukavan ympäristön liikkua ja oppia sulkapallon perusteita. Tavoite on luoda sulkapallosta nautinnollinen harrastus, jonka parissa viihtyy pitkään.
PELIRYHMÄT | EI OHJAUSTA
Seura tarjoaa mahdollisuuden osallistua erilaisiin peliryhmiin, jossa ei ole ohjattua valmennusta. Mikäli kaipaat uusia vastustajia ja olet valmis tutustumaan uusiin ihmisiin sekä saamaan hyvää peliä, olet tervetullut kokeilemaan seuran pelivuoroja.
JUNIORIT | KILPARYHMÄT
Kilpailemisesta kiinnostuneiden lasten ja nuorten ryhmät. Tarjoamme ammattimaista valmennusta sekä mahdollisuuden tähdätä mahdollisimman korkealle. Pelaajat oppivat harjoittelemaan tavoitteellisesti sekä nauttimaan kilpailemisesta. Pelaajille opetetaan vastuullisuuttaa ja sitoutumista hauskanpitoa unohtamatta.
AIKUISET | KILPARYHMÄT
Kilpailemiseen hurahtaneiden aikuisten ryhmät. Tarjoamme eri tasoisia kilparyhmiä korkeimmasta alimpaan luokitustasoon. Ammattitaitoiset valmentajat auttavat pelaajia kehittämään omaa peliään ja löytämään nautinnon kovastakin harjoittelusta. Tavoite kehittää jokaisen omaa peliä sekä saavuttaa pelaajan oma huipputasonsa.
bottom of page