top of page
WhatsApp Image 2020-07-03 at 21.32.18.jp

Kuinka toimimme?

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

SEURA

ESB on yleishyödyllinen yhdistys, jonka tehtävänä on liikuttaa ihmisiä, erityisesti lapsia, sulkapallon parissa. Seura työllistää sulkapallovalmentajansa, mutta seuran johto koostuu vapaaehtoisista

HALLI ja pelikentät

ESB harjoittelee pääasiallisesti Forever Matinkylän hallissa mutta myös lähialueen kouluissa. ESB ei omista kenttiä, vaan se vuokraa ne Forever Matinkylältä. Jos haluat vain varata sulkapallokentän itsellesi ilman valmennusta, voit varata kentän suoraan Forever Matinkylän järjestelmästä.

HINTAMME

Ilmoitamme harjoitusryhmien hinnat aina yhdeksi puolivuotiskaudeksi kerrallaan. Ryhmiin voivat osallistua vain seuran jäsenet, joten ryhmämaksun lisäksi tulee vielä jäsenmaksu, joka kattaa kalenterivuoden. Syyskaudelle saa uuden jäsenyyden puoleen hintaan. Jäseniä ei ole vakuutettu seuran puolesta. ESB suosittelee, että pelaajat ottavat itselleen sopivan laajuisen tapaturmavakuutuksen, joka kattaa harrastustoiminnan ja ohjatut harjoitukset. Kilpailutoiminnassa mukana olevan on hyvä ottaa myös kilpailutoiminnan kattava vakuutus.

Maksut ja LASKUTUS

Kaikki harjoitusryhmät maksetaan laskulla (sähköposti/PDF). Emme ota maksuja vastaan käteisellä tai korteilla emmekä hyväksy liikuntaetuseteleitä/-kortteja.

Aikuisryhmissä saat laskun heti ilmoittautumisen yhteydessä. Nuorten ryhmistä lasku lähetetään erikseen kauden alettua. Eräpäivään mennessä maksamattoman laskun muistutusmaksu on 5 euroa. Kysymykset laskutukseen liittyen: laskutus@esb.fi

Ilmoittatuminen Ryhmiin

Ilmoittaudu ryhmään suoraan näiden sivujen ryhmälistauksen kautta (MyClub), tai käyttäen sivuilta löytyvää kyselylomaketta tai sähköpostia info@esb.fi.  Kun sopiva ryhmä on selvillä,

voit mennä ryhmän harjoitukseen, jossa ilmoittaudutaan ryhmän ohjaajalle. Jos osoittautuu, ettei ryhmä ole sopivan tasoinen, pyrkii ohjaaja osoittamaan sinulle toisen sopivamman ryhmän. Kokeileminen ryhmässä on ilmaista.

Ryhmäpaikkasi

Ilmoittautuminen ryhmään sitova, joskin ensimmäinen kerta voidaan laskea ilmaiseksi kokeiluksi. Mikäli ilmoitat keskeyttäväsi osallistumisesi ryhmään kesken kauden, irtisanomisaika on yksi kuukausi. Tänä aikana seuralla on mahdollisuus löytää tilallesi uusi henkilö ryhmän täydentämiseksi. Mikäli tulet ryhmään kesken kauden, maksat ryhmämaksun jäljellä olevasta kaudesta.

bottom of page