top of page

TALVILOMALEIRI JUNIOREILLE 19.-20.2.2024

Nappaa sulkiskengät ja -maila, ja tule pelaamaan sulkista hyvässä porukassa! Järjestämme koululaisten talvilomalla sulkapalloleirin, joilla päiviin saa mukavaa ja mielekästä puuhaa. Pakkaa siis treenikassiin sulkisvarusteet sekä iloinen treenimieli. Edessä on hauskoja peli- ja treenipäiviä sulkiksen parissa.

Leirillä on ryhmät niin uusille pelaajille, lajia jo harrastaville kuin kilpailemisesta kiinnostuneillekin. Leiriohjelmassa on sulkapallon taitoharjoittelua, pelinomaisia harjoitteita ja tietysti peliä.

Ryhmäohjaajat ovat koulutettuja ja kokeneita lasten- ja nuorten sulkapallo-ohjaajia. Leirillä tarjotaan lämmin buffet -ateria päivittäin. Pallot ja tarvittaessa muut varusteet saa leirin ohjaajilta. Ohjaus suomeksi ja englanniksi. Pvm: Ma 19.2.2024 / Ti 20.2.2024 Aika: 09:00-14:00 Paikka: Forever Matinkylä, Matinkartanontie 1, Espoo Ohjaajat: Alan, Sami + muut ohjaajat Hinta: 40€/päivä - 75€/2 päivää ! ei jäsen/uusi jäsen, leirihintaan lisätään +25€ (sis. halutessasi v.2024 jäsenmaksun) Ilmoittautumiset: ESB myClub Ilmoittautumislomake: https://bit.ly/ESBWINTERCAMP2024 Lisätietoja: info@esb.fibottom of page