top of page

ESB Sulkisleiri junioreille 3.-7.8.2020 & 10.-12.8.2020


LEIRIOHJELMA: Leiripäivän perusohjelma pitää sisällään sulkapalloharjoittelua, vapaata pelaamista, fyysistä harjoittelua ja oheisliikuntaa. Pienpelit, kisailut ja taitohaasteet tulevat varmasti kaikille tutuiksi. Päivän tarkempi ohjelma kerrotaan leiripäivänavauksessa ja seuraavien päivien erikoisohjelmasta tiedotetaan aina erikseen. Leirin aktiivinen toiminta-aika on 9-16, mutta ohjaaja ottaa lapsia vastaan jo kello 8 alkaen sekä huolehtii lapsista kello 17 asti. Ilmoitathan Essille (040 742 9896), miten ja mihin aikaan lapsesi kulkee kotiin! 8:00              Halli aukeaa, ohjaaja paikalla vastaanottamassa lapsia 9:00               Leiripäivä alkaa – päivän ohjelma 9:15               Lämmittely 9:30               Sulkapalloharjoitukset 11:30             Lounastauko alkaa 12:00             Lounas / Free time 13:30             Joukkuepeli tai muu harjoitus 14:00             Sulkapalloharjoitukset 15:30             Valmentajahaaste & välipala 15:45             Suihku 16:00             Leiripäivä päättyy 17:00             Viimeisetkin lapset ja ohjaajat lähtevät kotiin


LEIRIHYGIENIA: Kannustamme lapsia peseytymään hygieniasyistä vasta kotona. Suihkussa käyminen hallilla on mahdollista, ottamalla huomioon myös muut hallin asiakkaat. Suosittelemme kuitenkin vaihtamaan puhtaat urheiluvaatteet jokaisen urheilutuokion jälkeen.  Kädet pesemme aina hallille tullessamme, ennen treeniä ja jokaisen treenin jälkeen. Hallilla on tarjolla käsidesiä ja muita desinfiointiaineita, suosittelemme mahdollisuuksien mukaan pakkaamaan kassiin myös oman käsidesin. Jokainen lapsi käyttää vain omaa mailaa, juomapulloa ja hikipyyhettä välttääksemme tartuntariskiä. Sulkapallo on yksilölaji, eikä näin ollen vaadi kontaktia. Lapset eivät kättele otteluiden tai treenien jälkeen. Pyrimme välttämään ylimääräisiä kontakteja, joten jätäthän lapsesi hallin ovelle ja haet hänet pihalta. Ohjaajat juttelevat lasten asioista mielellään puhelimitse. Leirille tullaan vain täysin terveenä. Mikäli leiriläisellä on tai hänelle tulee liikuntaa haittaavia tai leiritoimintaan vaikuttavia vammoja, hän sairastuu tai joutuu olemaan poissa leiripäivältä tai lähtemään aikaisemmin, ilmoitathan aina asiasta ohjaajalle kirjallisesti (sms 0407429896 /Essi). Jos lapsi sairastuu leiripäivän aikana, tulee hänen lähteä kotiin viipymättä.


VARUSTEET: Urheilutuokioita varten tulee varustautua aina lajiin sopivin varustein. Shortsit tai verryttelyhousut sekä sisäpelikengät kuuluvat lajin ja urheiluleirin henkeen. Lisäksi mukaan aina vaihtovaatteet, pyyhe ja ulkoliikuntaan sopiva varustus, myös lenkkarit ja juomapullo. Sulkisharjoituksia varten ota mukaan oma maila. Tarvittaessa lainaamme pelivälineitä. Voit ottaa mukaan myös omia urheiluvälineitä/muita tavaroita vapaa-ajan hetkiä varten. Voit ottaa halutessasi myös hieman eväs- tai jätskirahaa tai omia eväitä mukaan, mutta ne kuuluvat vain vapaa-ajan hetkiin. Poistuminen kauppakeskuksiin, huoltoasemille yms. on leirin aikana kielletty. Leirillä on paljon ohjattua toimintaa, mutta myös vapaata. Vapaa-ajalla voi pelata lautapelejä, katsoa otteluvideoita, harrastaa muuta liikuntaa tai levätä. Elektroniset laitteet mm. älypuhelimet ovat sallittuja vain vapaa-ajalla. ESB tarjoaa kaikki ohjauksessa ja peleissä käytettävät pallot sekä muut tarvittavat liikuntavälineet. Kaikki leirillä mahdollisesti tarvittavat kuljetukset (erikoisohjelma) hoidetaan leirijärjestäjien puolesta. Kun syömme hallin ulkopuolella siirrymme ruokailuun pääosin jalan ja yhdessä ohjaajien kanssa. Mikäli leiriläinen haluaa liikkua omalla polkupyörällä, potkulaudalla tai skateboardilla, tulee hänen pitää pyöräilykypärää ja kulkea ryhmän mukana. Moottorit jätämme tällä kertaa kotiin. Tänä vuonna lounas tilataan ja syödään Foreverissa. Leirillä tarjotaan päivittäin lounas ja välipala. Voitte ilmoittaa allergioista ja mahdollisista erikoisruokavaliosta leiriohjaajille. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiriläisiä on enintään 24. Leiriläiset jaetaan ohjatuissa harjoituksissa pienryhmiin taitotason mukaan.


OHJAAJAT: Ohjaajamme ovat koulutettuja ja toimivat lastenohjaus- ja valmennustyössä ESB:ssä apunaan seuran kilpa- ja juniorihuiput. Leirin pääohjaajina ovat Teguh, Essi, Eetu ja Sami. Ohjauskielenä suomi ja englanti.

Leiriläisiä ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. Muistathan huolehtia riittävän kattavasta vakuutuksesta. Esimerkiksi SSuL:n junnulisenssi ja vapaaehtoinen urheiluvakuutus (SSuL/vakuutus).

Mikäli leiriläisellä on tai hänelle tulee liikuntaa haittaavia tai leiritoimintaan vaikuttavia vammoja, hän sairastuu tai joutuu olemaan poissa leiripäivältä tai lähtemään aikaisemmin, ilmoitathan aina asiasta ohjaajalle kirjallisesti (sms 0407429896 ). Kilpapelaajaleiriin liittyvissa asioissa voitte ottaa yhteyttä Samiin (0400-493459)


LEIRIHINNAT 2020: Leirihinta sisältää ohjauksen, kentät, pallot, ruokailun, välipalan…


3.-7.8.2020 | hinta ESB:n jäsenille: 175 €/viikko (ei-jäsenet 200€) 8.-10.8.2020 | hinta ESB:n jäsenille:  105€/viikko (ei-jäsenet 130€) Leiriläisiä ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. Muistathan huolehtia riittävän kattavasta vakuutuksesta. Esimerkiksi SSuL:n junnulisenssi ja vapaaehtoinen urheiluvakuutus (SSuL/vakuutus). UUSI ESB:n JÄSEN: Leirille voi osallistua myös sulkiksen harrastaja, joka ei vielä ole ESB:n jäsen. Tällöin leirihintaan lisätään 25€ lisämaksu. Näin pelaaja pääsee jäseneksi, voi osallistua leirille, ilmaiseksi Kuukausipeleihin ja saa myös muut jäsenedut käyttöönsä.


Ilmoittautumiset ja Lisätietoja

Espoon Sulkapallo-Badminton (ESB) email: valmennus@espoonsulkapallo.net web/myclub: www.espoonsulkapallo.net/leirit


Comments


bottom of page