top of page

Kesäleirien 2. viikon kohokohdat


Leiri loppui vesisotaan ja yhteiskuvaan, kuten ensimmäisellä viikolla
.

Leirin ensimmäisenä päivänä lämmittelimme leirifiilikseen: tutustuimme toisiimme ja harjoittelimme sulkapallon perusteita. Herkullisen kanalounaamme toimitti Wiskarila-ravintola. Ruokailun ja herkkumyynnin jälkeen kuntoilimme musiikin tahtiin ulkona ja pelailimme hallissa. Coach-haasteen - jokapäiväisen taitokilpailun - tavoitteena oli syöttää mahdollisimman monta palloa liikkuvaan laatikkoon; voittaja sai palkinnoksi herkkuja. Venyttelyjen ja välipalan jälkeen pelaajat pääsivät kotiin.


Mustekala-leikki
Presidentti

Toisena päivänä aloitimme ulkona, jossa mm. kisailimme viestijuoksua ja pelasimme futista. Lounaan jälkeen tutustuimme yläkauttalyönnin ihmeelliseen maailmaan. Treenin jälkeen koko leiri kokoontui pelaamaan sulkista Presidentti-formaatissa, jossa voittaja siirtyy yhden kentän eteenpäin, kunnes hän saavuttaa Presidentin kentän.



Lauri lyö tappolyönnin.

Kolmantena päivänä teimme rytmisen jumpan musiikin tahtiin, jonka jälkeen harjoittelimme hyökkäävää pelaamista: takakentän iskulyöntiä seurattiin verkolle lopettamaan pallo. Päivän kohokohta oli uimarantaretki. Pelaajat uiskentelivat, ostivat kioskilta jätskiä ja hautasivat toisiaan hiekkaan.


Hautaus #1: Jaakko

Hautaus #2: Jerry

Kun yksi hyökkää, toinen puolustaa. Torstaina harjoittelimmekin puolustusta ollaksemme horjuttamatta sulkapallon pyhää tasapainoa. Iltapäivällä menimme porukalla metsäretkelle: heittelimme hallilta tuotuja palloja ja peuhasimme kallioympäristössä.

Lauri ja John palaavat ihmiskunnan juurille ja luovat tulta.

Perjantaina pääsimme harjoittelemaan vielä kentällä liikkumista ja pelailemaan ennen herkullista McDonald's-lounasta. Iltapäivällä meitä odottivat leirin upeimmat ohjelmanumerot: pelaajat jaettiin kolmeen joukkueeseen, jotka kilpailivat keskenään sulkapalloaiheisessa tietovisassa, joukkueturnauksessa ja esteradassa. Ja tietenkin, leiri huipentui vesisotaan.


Joukkuturnaus


Oonaa viilennetään.


Leirin valmentajat kiittävät ja kuittaavat, ensi viikolla on vielä yksi leiri!

- Alina, Henri, Mikko, Riikka, Samuel, Oona



bottom of page