top of page

FZ FORZA Finnish Junior & Youth 29.-31.10.

Lokakuun lopussa Espoon Otaniemessä on "SE" junioreiden sulkapallotapahtuma: Finnish Junior. Ehkä Sudirman Cupin innoittamana tänä vuonna tapahtuman U19-kilpailuun osallistuu joukko pelaajia junioreiden maailman rankingin kärjestä, kun Intia, Indonesia, Malesia ja Thaimaa ovat mukana monen Euroopan maan lisäksi. Nuorempien luokkiin odotamme myös kosolti ulkomaisia vieraita ainakin Englannista, Ruotsista ja Virosta.


Tämä Finnish Junior -tapahtuman FZ FORZA Finnish Youth -kilpailu on Suomen juniori-eliitti -sarjan kohokohta ikäluokille U11, U13, U15 ja U17. Kilpailusta jaetaan tavallista eliitti-kilpailua enemmän ranking-pisteitä, puolitoistakertaisesti. Ottelujärjestys on sama kuin eliiteissä: kaksinpelit pelataan poolien kautta, kahden parhaan mennessä jatkoon cup-kaavioon. U11 ja U13 -luokkien kaksinpeleissä pelataan myös alakaaviot. Kaikki nelinpelit ja sekanelinpelit pelataan cuppeina. Suurin ero tavalliseen kisaan on suuri osallistujamäärä ja se, että pelit aloitetaan jo perjantaina, monella jo aamupäivästä – koulusta on siis hyvä syy hakea vapaata!


Tänä vuonna olemme avanneet myös U9-luokan, jotta myös ihan nuorimmat pääsevät kokeilemaan ison kisan tunnelmaa kentällä.


Youth-luokkiin ehdit vielä ilmoittautua Tournament Softwaren kautta pe 8.10. iltaan asti:


Ulkomaiset pelaajat ilmoittautuvat sähköpostilla finnishjunior@gmail.com


Kilpailun järjestää Sulkapalloliitto yhdessä ESB:n kanssa. Tapahtuman nettisivut: www.esb.fi/fj


Tule mukaan pelaamaan ja katsomaan juniorihuippuja!


P.S. Pitkämatkalainen, muistathan sulkapalloilijan ykköshotellin: https://airporthotelskyline.fi/




Comments


bottom of page