top of page

FINNISH JUNIOR 28.-30.10.

Suomen suurin vuosittainen lasten ja nuorten sulkapallotapahtuma, Finnish Junior, on pian täällä! Tämä pidetään Espoon Otahallissa 28.-30.10. Sulkisliitto ja ESB järjestävät sen yhteisvoimin.


Finnish Junior'han on koko perheen sulkapallotapahtuma, jossa pelataan kaksi kilpailua, Junior (U19) -osuus Badminton Europen kisana ja "Youth" -nimellä oleva U9-U17 -kisa, jossa on myös kovaa kansainvälistä menoa. Halli on suuri urheiluareena ja siellä on paljon tilaa oleskella ja nauttia sulkapallotunnelmasta. Perheen lapset, jotka eivät ehkä vielä pelaa, toimivat pisteennäyttäjinä ja välissä leikkivät omiaan hallissa. Vanhemmat katsovat lastensa pelejä, ja nauttivat kahvilan antimista :-)


Jotta tapahtuma saadaan vietyä läpi, tarvitsemme suuren määrän vapaaehtoisia sitä pyörittämään. Annammehan myös tulevaisuuden Axelseneille ja Momotoille hienon mahdollisuuden kokea kansainvälinen kisa kotimaassa -- tule mukaan, rekisteröidy auttamaan alla olevasta linkistä! https://forms.gle/LjanaFdmTsb7H2Jp9


Lisätietoa turnauksesta löytyy sivustolta https://esb.fi/fj -- seuraa tapahtumaa myös Instagram ja Facebook -alustoilla.


Etukäteen kiittäen, Sulkis-fanaatikko, SSUL hallituksen jäsen, ESB:n puheenjohtaja, Matti

"Badminton is Life!"

Comments


bottom of page