top of page

ESB:n UUDEN VUODEN LEIRI (Tammileiri) JUNIOREILLE 2.-3.1.2024

Nappaa sulkiskengät ja -maila, ja tule pelaamaan sulkista hyvässä porukassa! Järjestämme uuden vuoden sulkapalloleirin, joilla päiviin saa mukavaa ja mielekästä puuhaa. Pakkaa siis treenikassiin sulkisvarusteet sekä iloinen treenimieli. Edessä on hauskoja peli- ja treenipäiviä sulkiksen parissa. Leiri toimii myös hyvänä valmistautumisena Juniorien Taito- ja joukkuekisaan lähteville joukkueille.

Leirillä on ryhmät niin uusille pelaajille, lajia jo harrastaville kuin kilpailemisesta kiinnostuneillekin. Myös kokeneille kilpapelaajille järjestään treenileiri. Leiriohjelmassa on sulkapallon taitoharjoittelua, pelinomaisia harjoitteita ja tietysti peliä.

Ryhmäohjaajat ovat koulutettuja ja kokeneita lasten- ja nuorten sulkapallo-ohjaajia. Leirillä tarjotaan lämmin ateria päivittäin. Pallot ja tarvittaessa muut varusteet saa leirin ohjaajilta. Ohjaus suomeksi ja englanniksi. Pvm: Ti 2.1.2023 / Ke 3.1.2024 Aika: 09:00-14:00 Paikka: Forever Matinkylä, Matinkartanontie 1, Espoo Hinta: 40€/päivä, 75€/2 päivää (ESB:n jäsen) ! ei jäsen/uusi jäsen, leirihintaan lisätään +25€ (sis. halutessasi v.2024 jäsenmaksu)

Ilmoittautumiset: https://esb.myclub.fi/ Ilmoittautumislomake https://bit.ly/ESBTAMMILEIRI2024 Lisätietoja: Espoon Sulkapallo-Badminton, info@esb.fi

Valmentajat: Leirin päävalmentaja on Alan. Lisäksi muita ESB:n valmentajia ja ohjaajia.


Comments


bottom of page