top of page

ESB:n TAMMILEIRI JUNIOREILLE 2.-3.1.2023

Nappaa sulkiskengät ja -maila, ja tule pelaamaan sulkista hyvässä porukassa! Järjestämme uuden vuoden sulkapalloleirin, joilla päiviin saa mukavaa ja mielekästä puuhaa. Pakkaa siis treenikassiin sulkisvarusteet sekä iloinen treenimieli. Edessä on hauskoja peli- ja treenipäiviä sulkiksen parissa.

Leirillä on ryhmät niin uusille pelaajille, lajia jo harrastaville kuin kilpailemisesta kiinnostuneillekin. Myös kokeneille kilpapelaajille järjestään treenileiri. Leiriohjelmassa on sulkapallon taitoharjoittelua, pelinomaisia harjoitteita ja tietysti peliä.

Ryhmäohjaajat ovat koulutettuja ja kokeneita lasten- ja nuorten sulkapallo-ohjaajia. Leirillä tarjotaan lämmin ateria päivittäin. Pallot ja tarvittaessa muut varusteet saa leirin ohjaajilta. Ohjaus suomeksi ja englanniksi. Pvm: Ma 2.1.2023 / Ti 3.1.2023 Aika: 09:00-14:00 Paikka: Forever Matinkylä, Matinkartanontie 1, Espoo Hinta: 35€/päivä - 60€/molemmat päivät Ilmoittautumiset: https://esb.myclub.fi/ Ilmoittautumislomake (https://bit.ly/ESBTAMMILEIRI2023) Lisätietoja: Riikka.Maenpaa@outlook.com Riikka Mäenpää, Espoon Sulkapallo-Badminton (ESB)

Valmentajat: Riikka Mäenpää, Essi Saksela ja apucoachitComments


bottom of page