top of page

ESB:n TALVILOMALEIRI JUNIOREILLE 22.-23.2.2023

Nappaa sulkiskengät ja -maila, ja tule pelaamaan sulkista hyvässä porukassa! Järjestämme koululaisten talvilomalla sulkapalloleirin, joilla päiviin saa mukavaa ja mielekästä puuhaa. Pakkaa siis treenikassiin sulkisvarusteet sekä iloinen treenimieli. Edessä on hauskoja peli- ja treenipäiviä sulkiksen parissa.

Leirillä on ryhmät niin uusille pelaajille, lajia jo harrastaville kuin kilpailemisesta kiinnostuneillekin.. Leiriohjelmassa on sulkapallon taitoharjoittelua, pelinomaisia harjoitteita ja tietysti peliä.

Ryhmäohjaajat ovat koulutettuja ja kokeneita lasten- ja nuorten sulkapallo-ohjaajia. Leirillä tarjotaan lämmin ateria päivittäin. Pallot ja tarvittaessa muut varusteet saa leirin ohjaajilta. Ohjaus suomeksi ja englanniksi. Pvm: Ke 22.2.2023 / To 23.2.2023 Aika: 09:00-14:00 Paikka: Forever Matinkylä, Matinkartanontie 1, Espoo Hinta: 40€/päivä - 70€/2 päivää Ilmoittautumiset: https://esb.myclub.fi/flow/events/5222810 Ilmoittautumislomake Lisätietoja: info@esb.fi Essi Saksela, Espoon Sulkapallo-Badminton (ESB)

Valmentajat: Essi Saksela ja apucoachitКомментарии


bottom of page