top of page

ESB:n syyskausi alkaa maanantaina 16.8.2021

Huomaa lopussa Foreverin tarjous ESB:n jäsenille ja heidän vanhemmilleen!!!!


Pelaajien saapuessa Forever Matinkylään, kannattaa vaatteet käydä vaihtamassa pukuhuoneissa. Ulkokengät pitää jättää pukuhuoneessa niille varatulle paikalle tai sulkapallohallin aulan kenkätelineeseen. Muut varusteet, reput ja arvoesineet kannattaa tuoda mukana sulkapallohallin puolelle.


Ryhmiin ilmoittautuneet pelaajat otetaan ryhmävalmentajien ja -ohjaajien puolesta vastaan ESB:n infotaulun luona (kentän 10 edustalla). Paikalle kannattaa tulla ajoissa. Tämän jälkeen pelaajat ohjataan ryhmän käyttämille kentille.


Pelaajat, muistattehan sulkapalloharjoituksiin tullessanne ottaa mukaan sisäliikuntaan sopivat varusteet (t-paita, shortsit/hame ja vaaleapohjaiset sisäpelikengät, joista ei jää jälkiä lattiaan), juomapullon sekä oman mailan (mikäli on). Tarvittaessa lainaamme mailaa. Pallot ja muut tarvittavat varusteet saa ryhmän ohjaajalta.


Harjoituksiin tullaan vain täysin terveenä. Kädet pesemme aina hallille tullessamme, ennen treeniä ja jokaisen treenin jälkeen. Hallilla on tarjolla käsidesiä ja muita desinfiointiaineita, suosittelemme mahdollisuuksien mukaan pakkaamaan kassiin myös oman käsidesin. - Jokainen lapsi käyttää vain omaa mailaa, juomapulloa ja hikipyyhettä välttääksemme tartuntariskiä. - Yksilölajina sulkapallo ei vaadi kontaktia. Lapset eivät tällä hetkellä kättele tai ”heitä läpsyjä” treenien jälkeen. - Pyrimme välttämään ylimääräisiä kontakteja, joten myöskään tarpeeton oleskelu hallilla ei ole suotavaa.


! Ryhmien kokoonpanot voivat vielä muuttua jonkin verran johtuen mm. koululaisten lukujärjestysten vahvistumisesta, ryhmien ikä- ja tasojaoista ja muista syistä. Ryhmät aloitetaan, mikäli niissä on tarpeeksi pelaajia. Pelaajia tiedotetaan kauden aloituksesta ryhmäkohtaisesti. Viime kauden ryhmät jatkavat pääosin tulevallakin kaudella, lisäksi tarjolla on monta uuttakin ryhmää.


TOIMINTAKAUSI SYKSY 2021 Syyskausi 2021 / Ma 16.8.2021 – Su 19.12.2021

Etkö ole vielä ilmoittautunut ryhmään tai onko sinulla kysymyksiä ryhmistä? Ryhmiä on kaiken ikäisille ja tasoisille pelaajille niin harraste kuin kilpatasollakin. ESB:stä mieluisan, innostavan ja sulkapallotaitoja kehittävän ryhmän löytää varmasti jokainen.


Ryhmätarjonnan näet ESB:n myClub -sivulta: https://esb.myclub.fi/flow/events/public

Lisätietoja ja kyselyt ryhmistä: info@esb.fi tai www.esb.fi -yhteydenottolomakkeelta


UPEA JÄSENETU ESBILÄISILLE!!!

ESB on neuvottelut jäsenilleen ja heidän perheelle loistavat edut Forever Matinkylän kuntosalille. Voit valita itsellesi erikoishintaisen kortin koko kaudelle tai pelkästään syyskaudelle. Vaihtoehtoina on ottaa pelkkä kuntosali tai kaikki liikuntakortti, joka sisältää kuntosalin lisäksi jumpat, sulkapallon tiettyinä aikoina ja kerran viikossa uinnin. Lisätietoja; mattias.osanen@foreverclub.fi tai 0447754128.


Tervetuloa mukaan sulkapallotoimintaan. Sulkapallo on parasta hyvässä seurassa.


Comments


bottom of page