top of page

ESB:n junioreiden pikkujouluissa iloinen, jopa riehakas joulutunnelma.

ESB:n junioreiden pikkujouluissa iloinen, jopa riehakas joulutunnelma. Tanssitonttu käynnisti pikkujoulut jouluisen musiikin tahtiin tehdyllä alkulämmittelyllä.


Tämän jälkeen pelaajat siirtyivät touhutonttujen järjestämään hohtosulkkikseen. Itseheijastavat sulkapallot, discovalot ja hieman perinteistä räväkämpi joulumusiikki, kiitos musiikkitonttujen, nostivat tunnelman kirjaimellisesti kattoon asti.


Pelit jatkuivat kiljahdusten ja naurun saattelemana, mitä nyt välillä taisivat jotkut käydä napsimassa joulupipareita pöydältä. Joulukuusi koristeltiin itsetehdyillä koristeilla. Hienoja tonttuja saivat lapset askarrelluiksi. Nämä aarteet matkaavat varmasti jouluksi pelaajien mukana kotikuusiin.ESB:n junioripikkujouluissa oli mukana yli seitsemänkymmentä pelaajatonttua, lisäksi paikalla oli iso joukko valmentajia ja vanhempia. Mehu ja joulupiparit maistuvat kaikille. Riemun ja kivan yhdessäolon katkaisi tänäkin vuonna valmentajien joulutervehdys: -”Tip! Tap! Tip! Tap!” ja ”Kilisee kilisee kulkunen…” kaikui hallissa…mutta vain hetken.

Ovelta kuului tuttua kopinaa, kun Joulupukki apureineen saapui paikalle mukanaan monta säkillistä paketteja. Pitkä matka Korvatunturilta oli raskaasta lastista huolimatta taittunut lennokkaasti reellä, olihan ulkona satanut paljon lunta. Kunnon joulu! Sitä kuitenkin porukalla ihmeteltiin, että on sillä pukilla seitsemänsataavuotiaaksi kaveriksi kyllä aika hyvä muisti…kaikki nimittäin saivat lahjan!

Merry Christmas! Hyvää joulua kaikille!” Hyvää joulua Joulupukki!

Lisää kuvia ESB:n kuvagalleriasta "ESB Pikkujoulut 2022"

Comments


bottom of page