top of page

ESB Game Jam - pelitapahtumat aikuisille ja junioreille!

ESB GameJam on avoin tapahtuma kaikille sulkapallon harrastajille ja kilpapelaajille. Tule mukaan kaikille avoimeen ESB:n Kuukausipelit (GameJam) tapahtumaan, jossa jokainen pääsee pelaamaan otteluita omatasoisten pelikaverien kanssa. Sarjat pelataan lohkoissa.

Pelilohkot laaditaan nk. lähtö-/rankinglistan mukaan, johon vaikuttavat aikaisemmat pelit sekä myös pelaajan mahdollinen kilpailuluokitus tai arvioitu taso. Junioritapahtumassa ohjaajat auttavat löytämään sopivia pelivastuksia ja -kavereita pelikierroksille. ESB Game Jamissa pelataan sulkapalloa kaksin- ja nelinpelinä. Mukaan voi tulla yksin tai yhdessä pelikaverin kanssa. Junioripelaajien (7-13v.) aikataulu:

11:45 Lämmittely ja valmistautuminen 12:00 Tapahtuman avaus 12:05 Pelit alkavat

14:00 Palkintojen jakaminen ja tarjoilu

14:15 Junioritapahtuma päättyy


Aikuisten ja nuorten (14-17v.) aikataulu:

14:15 Lämmittely ja valmistautuminen 14:25 Tapahtuman avaus

14:30 Pelit alkavat

16:30 Aikuisten ja nuorten tapahtuma päättyy

Tulevan kauden ESB Game Jam -tapahtumat: - Sunnuntai 21.1.

- Sunnuntai 11.2.

- Sunnuntai 10.3.

- Sunnuntai 19.5. (! UUSI AIKA) https://bit.ly/ESBGAMEJAM5-2024 Ilmoittautuminen ilmoittautumislomakkeen kautta. Lisenssilliset pelaajat voivat käyttää myös Badminton Finland Tournamentsoftwarea. Ilmoittautuminen GameJamiin tapahtumaa edeltävänä torstaina klo 21 mennessä! Kaikki junioritapahtumaan osallistuvat pelaajat palkitaan. Tapahtumassa on tarjoilu. Tapahtuma on ilmainen ESB:n ohjatuissa ryhmissä harjoitteleville. Muille tapahtuman hinta on 10-15€Comments


bottom of page