top of page
PRICING
General

The price for each training group is for one season (spring or autumn). 

In general one training group has around 18 sessions every season. This may vary a depending on holidays. 

To enroll in a training group you need to be an ESB member. Training group fee does not include membership fee. 

Training for under 20-year-olds is subsidised by Espoo city. 

 
Alle 20-vuotiaiden harjoittelu
Yleistä lasten ja nuorten hinnoittelusta

Hinnat sisältävät aina kentät, pallot sekä valmennuksen. Hintaan sisältyy myös seuran omat Game Jam -viikonlopputapahtumat noin kerran kuussa. Yhden harjoituksen kesto on lähes poikkeuksetta 1 tunti.

Harraste- ja kilparyhmien hinnat ovat perusteiltaan samat. Kilparyhmäläisiltä edellytetään sitoutumista ja vähintään kolmea viikkoharjoitusta. Osa heidän harjoituksistaan ovat pidempikestoisia, osittain omatoimisia ja tapahtuvat joskus sulkapallokentän ulkopuolella.


Lasten ja nuorten harrasteryhmät (alle 20-vuotiaat)

Harjoitukset pidetään pääasiassa Matinkylän Forever -hallissa.

Useamman kerran viikossa harrastaville tarjoamme pakettihintoja kolmannesta viikkokerrasta alkaen. Tällaisen paketin järjestäminen pitää erikseen sopia, koska pelaaja ei silloin pääse vapaasti valitsemaan järjestelmästämme ihan mitä vain ryhmiä, vaan viikkoaikataulu sovitaan yhdessä valmentajien kanssa. Ilmaisethan halukkuutesi useammasta viikkokerrasta valmentajallesi, niin sovitaan asia!

Kausihinta, kun osallistumisia viikossa:
1 kerta: 250 €
2 kertaa: 500 €

3 kertaa: 600 €
4 kertaa: 700 €
5 kertaa: 800 €


Kilpapelaajat U11-U13 (n. 7-12 -vuotiaat)

Nämä ryhmät harjoittelevat kilpailumielessä useamman kerran viikossa. Ryhmissä harjoitteluun vaaditaan Sulkapalloliiton kilpailulisenssiä ja kilpailutoimintaan osallistumista. Valmentajat seuraavat pelaajien kehitystä ja järjestävät keskusteluja pelaajien vanhempien kanssa. Ryhmien harjoitukset sisältävät sekä laji- että fyysisten ominaisuuksien harjoittelua. Ryhmissä opetellaan ensi askeleita kohti kilpaurheilemista. Ryhmien valinta ei ole vapaata. Valmentajat sijoittavat pelaajat tason ja iän mukaan sopiviin ryhmiin. Harjoitusten kestot ovat 1 - 2 tuntia kerrallaan, mutta ei välttämättä aina sulkapallokentällä.

Kausihinta, kun osallistumisia viikossa:
3 kertaa: 600 €
4 kertaa: 700 €
5 kertaa tai enemmän: 800 €

 
Kilpapelaajat U15-U19 (n. 13-19 -vuotiaat)

Nämä ryhmät koostuvat jo pidempään kilpailleista ja tavoitteellisesti harjoitelleista pelaajista. Valmentajat seuraavat pelaajien kehitystä henkilökohtaisella tasolla ja suunnittelevat jokaisen ohjelman henkilökohtaisten tarpeiden sekä vaatimusten mukaan.

Pelaajat saavat oman harjoitusohjelman, joka sisältään niin laji- kuin fyysisten ominaisuuksien harjoitteluohjelmat. 

Pelaajilla on mahdollisuus osallistua seuran aamuharjoituksiin. Lukioikäisten harjoittelu toimii yhteistyössä Sulkapalloliiton harjoituskeskuksen ja Urheiluakatemian kanssa. Pelaajilta vaaditaan sitoutumista ja aktiivista kilpailemista.
 
Ryhmien valinta ei ole vapaata. Valmentajat sijoittavat pelaajat tason ja iän mukaan sopiviin ryhmiin. Harjoitusten kestot ovat 1 - 2 tuntia kerrallaan, mutta ei välttämättä aina sulkapallokentällä.

Kilpapelaajan pakettihintaan vaikuttaa nostavasti iän myötä lisääntyvä sulkakulutus ja kenttätarve.

Kausihinta, kun osallistumisia viikossa ilta tai iltapäivän harjoituksiin: 
3 kertaa: 700 €
4 kertaa: 900 €
5 kertaa tai enemmän: 1100 €
AIKUISPELAAJAT (20-vuotiaat ja vanhemmat)
Aikuisharrasteryhmät

Aikuisharrastajien harjoitusryhmien treeniryhmien hinnat vaihtelevat ryhmittäin ja ne löytyvät parhaiten MyClub-ryhmälistauksista. Useamman kerran viikossa harrastaville aikuisharrastajille emme tarjoa pakettihintoja.

Hinnat sisältävät kentät, pallot sekä valmennuksen, mutta huomiona se, että 1,5 tunnin ryhmät sisältävät vähintään 60 minuuttia ohjattuja harjoitteita, jonka päälle ryhmäläiset saavat vielä pelata kentillä (ilman valmennusta).

Valmentajamme ottavat ryhmän ja pelaajan tason huomioon suunnitellessa harjoitteita. Valmentajat myös opastavat pelaajia löytämään itselle sopivimman ryhmän. Valmentajat opastavat halukkaita osallistumaan heille sopiviin kilpailuihin.

Ryhmähinnat:
1,0h -kestoiset ryhmät: 315 €/kausi
1,5h -kestoiset ryhmät, joista 0,5h on peliä ilman valmennusta: 340 €/kausi  
bottom of page