top of page

ESB info - kesä ja syksy 2022

ESB info - kesä ja syksy 2022


Kevätkausi päättyy junioreiden ohjattujen ryhmien osalta sunnuntaina 29.5. Viimeisellä harjoitusviikolla (vko 21, 23.-29.5.2022) junioriryhmissä pelataan kauden päätöspelit, tehdään lasten suosikkiharjoituksia ja vietetään nyyttäreitä. Ryhmäläiset voivat ottaa kohtuudella mukaan herkkuja tai muuta naposteltavaa. Helatorstaina 26.5. ei järjestetä ohjattuja harjoituksia. Peliryhmät pyörivät normaalisti. Myös ohjatuilla aikuisryhmillä on pelivuoro. Torstain junioriryhmissä kauden päättäjäiskerta ja nyyttärit pidetään näin ollen jo 19.5. Perjantaina 27.5. osa kouluista on kiinni, mutta sulkapalloharjoitukset järjestetään normaalisti. Lasten ja nuorten kesäleirit alkavat 6.6.2022. - Kesäleiri 1 (6-10.6.) - Kesäleiri 2 (13.-17.6.) - Kesäleiri 3 (20.-23.6.) - Kesäleiri 4 (1.-5.8.) Kesäleirien yhteydessä järjestetään lisäksi myös kilpapelaajien leiritystä liittoryhmätasoisille pelaajille. Lisätietoa Sami@esb.fi Aikuisten ryhmät jatkavat toimintaa kesäkuussa lähes normaalisti. Poikkeuksista tiedotetaan ryhmäkohtaisesti. Aikuisten ohjattujen ryhmien viimeinen kerta on keskiviikkona 22.6. Muista kesäharjoittelumahdollisuuksista tiedotetaan erikseen. Foreverin kesäaukioloajat 1.6.-31.7.2022: - Ma-Pe 8-21 - La 9-15 - Su 12-21 ESB:n edustusjoukkue selvitti tiensä Metropolitan Trophyn finaaliin. Finaalissa ESB kohtaa HBC:n. Ottelu pelataan Talin Tenniskeskuksen pääkentällä perjantaina 20.5.2022 klo 18:30 alkaen . Tapahtumaan on vapaa pääsy. Lisätietoa ESB järjesti myös kilpailukauden ainoan Premier Elite -osakilpailun ja nuorten harrastekisan. Tapahtumassa oli yli 300 osallistujaa. Seuran kilpajuniorit saavuttivat useita ikäluokkamestaruusmitaleja ja ikäluokkien SM-mitaleita. ESB sai edustajia myös EM-kilpailuihin ja Suomi-Ruotsi maaotteluun. Kilpailukauden päättää SM-kilpailu kesäkuun alussa. Kuukauden alussa järjestettävät ESB Game Jam -tapahtumat ovat olleet suosittuja ja moni uusi minisulkkis- ja junioripeluri onkin löytänyt tiensä näihin matalan kynnyksen pelitapahtumiin. Aikuispelaajat pääsivät jälleen helmikuussa pitkän koronatauon jälkeen pelaamaan ja kisailemaan. ESB:n GameJamit jatkuvat tuttuun tapaan syksyllä.

ESB:n SYYSKAUDEN 2022 HARJOITUSRYHMÄT

Ilmoittautuminen syyskauden 2022 ryhmiin alkaa portaittain keskiviikkona 25.5. Suosittele ryhmiämme myös ystävillesi kuntoilun ja liikunnan ilon kannalta. Ilmoittautuminen ja lisätietoja ryhmistä: - ESB:n myClub https://esb.myclub.fi/flow/events/public - ESB:n kotisivu https://www.esb.fi/groups - Sähköpostitse info@esb.fi sekä ESB:n nettisivujen yhteydenottolomakkeella. Oletko kiinnostunut kilparyhmistä ja tavoitteellisemmasta harjoittelusta? Haluaisitko itsellesi lisäharjoitusryhmän tai kiinnostaako sinua harjoittelun ohella joku peliryhmistämme? Ohjaajamme auttavat ja antavat mielellään vinkkejä sopivista ryhmistä. Muistathan, että ilmoittautuminen syyskauden ryhmiin tulee tehdä, vaikka pelaaja olisi ollut mukana ryhmissä jo kevätkaudella.


Syyskausi alkaa elokuussa. Ryhmiin ilmoittautuneille tiedotetaan ryhmien alkamisesta erikseen. Lisätietoja julkaistaan ja päivitetään ESB:n kotisivulla www.esb.fi
Comments


bottom of page