top of page

ESB INFO / 6-2023 "KESÄ"

Syksyn ryhmien ilmoittautumislomakkeet ovat auki: - ESB:n myClub https://esb.myclub.fi/flow/events/public Suosittele ryhmiämme myös ystävillesi kuntoilun ja liikunnan ilon kannalta. Syksyllä tarjolla on paljon uusia ryhmiä kaikille ikä- ja taitotasoille. ! Muistathan, että syksyn ryhmiin pitää ilmoittautua, vaikka olisikin ollut mukana kevään ryhmissä. Lasten kesäleirit ja kesän harjoitusvuorot alkavat maanantaina 5.6.2023 Tärkeät päivämäärät / muutoksia harjoitusajoissa:

1.6.2023 Foreverin kesäkausi alkaa 5.6.2023 Kesäharjoitteluryhmät alkavat 5.-9..6.2023 KESÄLEIRI I 12.-16.6.2023 KESÄLEIRI II 19.-21.6.2023 KESÄLEIRI III ESB:n SYYSKAUDEN 2023 HARJOITUSRYHMÄT


Ilmoittautuminen ja lisätietoja ryhmistä: - ESB:n myClub https://esb.myclub.fi/flow/events/public - ESB:n kotisivu https://www.esb.fi/groups - Sähköpostitse info@esb.fi sekä ESB:n nettisivujen yhteydenottolomakkeella. Oletko kiinnostunut kilparyhmistä ja tavoitteellisemmasta harjoittelusta? Haluaisitko itsellesi lisäharjoitusryhmän tai kiinnostaako sinua harjoittelun ohella joku peliryhmistämme? Ohjaajamme auttavat ja antavat mielellään vinkkejä sopivista ryhmistä. Muistathan, että ilmoittautuminen syyskauden ryhmiin tulee tehdä, vaikka pelaaja olisi ollut mukana ryhmissä jo kevätkaudella.


ESB:n KESÄTREENIT:

Kesällä on hyvää aikaa treenata tekniikkaa ja nauttia sulkapallon pelaamisesta. Tule mukaan ESB:n kesätreeneihin. Mukaan voi tulla niin uusia kuin kokeneempiakin pelureita. Juniorien kesätreeni on tarkoitettu ESB:n koululais-, junnu- ja harrasteryhmäläisille. Aikuisille tarjolla kesätreeniä ja kesäpelit. - Tiistai klo 17:00-18:00 / Juniorit Harraste / (treeni + peli)

- Tiistai klo 18:00-19:30 / Aikuiset / (treeni + peli) - Keskiviikko 17:00-18:0 / Juniorit / Lajinomainen fysiikkaharjoitus + peliä - Keskiviikko 17:00-18:30 / Aikuiset / Kesäpelit - Keskiviikko 18:00-19:30 / Aikuiset + U19 / Kilpa (taso Elite tai A) / Kesäpelit Kesätreeneihin tulee ilmoittautua erikseen. Ilmoittautuminen ESB:n myClubissa https://esb.myclub.fi/flow/events/public tai "ESB Events" -Nimenhuudossa / https://esbevents.nimenhuuto.com/events ! Sinun ei tarvitse liittyä ESB Evernts joukkueeseen, riittää, että ilmoittaudut sivun alaosasta kohdasta "Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja" Junioripelaajien kesätreenin hinta on 10€/treeni. (ei-esbiläiset 15€) Aikuisten kesätreenien hinta on 20€/treeni. (ei-esbiläiset 25€) Aikuisten pelivuoron hinta on 16€/kerta Maksu sisältää kentät, pallot ja ohjauksen. Kaikki maksut laskutetaan.

ESB:n LIIKUNNALLISET KESÄLEIRIT 2023


Kesän leirit alkavat. Leiripäivän perusohjelma pitää sisällään sulkapalloharjoittelua, vapaata pelaamista, fyysistä harjoittelua ja oheisliikuntaa. LEIRI-INFO 2023 Kesäleiri I: 05.-09.06.2023 Kesäleiri II: 12.-16.06.2023 Kesäleiri III: 19.-21.06.2023 Lisätietoa: ESB:n Leirikesä 2023

Kesäleirien yhteydessä järjestetään lisäksi myös talenttiryhmätasoisten kilpapelaajien leiritystä. Lisätietoa Sami@esb.fi ESB:n SEURAVAATTEET: Lisätietoa seuravaatteiden tilauksesta: ESB seuravaatteet

ESB:n PALLOMYYNTI: Sulkaisten pallojen (RSL & Li-Ning) myynti ja nouto

ESB:n seurahintaiset sulkaiset pallot tilataan älypuhelinsovelluksella nimeltä "Sulkakauppa." Tämän Sulkakauppa -appin saat Play Storesta (Android) tai App Store (Apple iOS).

Pallot voi noutaa Foreverista ESB:n valmenta


jilta (Teguh/Sami) esimerkiksi pelien/harjoitusten yhteydessä. (Pallomyynti-info ja -ohjeet) ! Palloja toimittava Fastestshot.fi välittää myös muita sulkapallovarusteita. Tiedotetta päivitetään tarvittaessa

ESB BLOG / CALENDAR / ESB GROUPS / GENERAL Näiltä sivuilta saa paljon vastauksia päivittäisiin kysymyksiin seuran toiminnasta..

ESB:n toimintaa ja touhuja voit seurata myös

Instagramissa ”ESB_sulkapallo”

Facebookissa: ”ESB:n Facebook -sivut. Hyvää kesää ja mukavia treenihetkiä!
Comments


bottom of page